Kontrollere programmets omdømme

Kaspersky Small Office Security giver dig mulighed for at finde omdømmet af programmer fra brugere over hele verden. Et programs omdømme omfatter følgende kriterier:

Kontrol af programmets omdømme er tilgængeligt, hvis du har accepteret at deltage i Kaspersky Security Network.

Sådan kan du finde et programs omdømme:

Åbn genvejsmenuen til programmets eksekverbare fil og vælg Kontrollér omdømme i KSN.

Dette åbner et vindue med oplysninger om programmets omdømme i Kaspersky Security Network.

Se også:

Deltagelse i Kaspersky Security Network